Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΩ ΕΚΛΕΒΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!

Από τα σύννεφα έπεσε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ιρλανδία όταν έμαθε ότι ο κλέφτης που είχε μπει στο μαγαζί του τον μήνυσε, για...





Από τα σύννεφα έπεσε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ιρλανδία όταν έμαθε ότι ο κλέφτης που είχε μπει στο μαγαζί του τον μήνυσε, γιατί κατά την προσπάθειά του να διαφύγει τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα.





Όπως δήλωσε ο καταστηματάρχης στον ραδιοφωνικό σταθμό RTE και δημοσιεύει ο Independent, τον Νοέμβρη του 2015 τρεις άνδρες μπήκαν στο μαγαζί του χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα. Την ώρα που φόρτωναν τα πράγματα που είχαν αφαιρέσει από το μαγαζί, στο αυτοκίνητό τους, έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Επιχειρώντας να διαφύγουν, ένας από αυτούς έκοψε τα γεννητικά του όργανα σε ένα ράφι. Οι δράστες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών με διετή αναστολή.

Πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έλαβε μια επιστολή από τον συνήγορο των δραστών, με την οποία του ζητάει να "αναλάβει την ευθύνη για το ατύχημα", δίνοντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο διαρρήκτης στρέφεται ακόμη εναντίον του επιτρόπου της αστυνομίας, του υπουργού Δικαιοσύνης και του γενικού εισαγγελέα του κράτους, προσθέτοντας: "Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν αλήθεια".

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr