Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άστεγος Ρουμάνος κρεμάστηκε στην αυλή μονοκατοικίας στην Σπάρτη!

Ο ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας ειδοποίησε το μεσημέρι τις αρχές στη Σπάρτη και ανέφερε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος στην αυ...



Ο ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας ειδοποίησε το μεσημέρι τις αρχές στη Σπάρτη και ανέφερε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος στην αυλή του, στο τέρμα της οδού Αλκμάνος.








Σοκ στη Σπάρτη το μεσημέρι της Δευτέρας (15.01.2018). Ιδιοκτήτης μονοκατοικίας, όταν αντιλήφθηκε ότι στην αυλή του σπιτιού του ένας άνδρας περίπου 40 – 45 χρόνων είναι κρεμασμένος με σχοινί, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.





Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν τον άνδρα, κρεμασμένο με σχοινί, η άκρη του οποίου βρισκόταν σε μπετόβεργα τσιμεντένιας κολόνας. Στο σημείο βρέθηκε και ένα σκαμπό, στο οποίο εικάζεται πως ο 45χρονος ανέβηκε, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και στη συνέχεια το κλώτσησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως λένε οι πληροφορίες πρόκειται για έναν άστεγο Ρουμάνο, ο οποίος περιφερόταν μέρες στην περιοχή.

Άγνωστα είναι τα κίνητρα της αυτοκτονίας, καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα στην περιοχή. Η αστυνομία Σπάρτης διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.