Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ... ΕΙΧΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ! ΒΙΝΤΕΟ...

Θύμα τροχαίου ατυχήματος ο Ηλίας Ψινάκης. Πριν από δύο ώρες, στο όρος Βέρμιο, συνέβη το περιστατικό με τον Δήμαρχο Μαραθώνα να έχει σ...




Θύμα τροχαίου ατυχήματος ο Ηλίας Ψινάκης. Πριν από δύο ώρες, στο όρος Βέρμιο, συνέβη το περιστατικό με τον Δήμαρχο Μαραθώνα να έχει σωθεί από θαύμα. Ο ίδιος βρισκόταν στο σαλέ του, λίγο έξω από τη Νάουσα, και ξεκίνησε για να κάνει κάποια ραντεβού με Δημάρχους της περιοχής.



Καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο, επειδή ο δρόμος είχε μαζέψει πάγο, γλίστρησε και έφυγε στο γκρεμό. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο αλλά ευτυχώς είχε μαζί του συνοδευτικό αυτοκίνητο που έσπευσε σε βοήθεια.

Η εκπομπή Tatiana Live παρουσίασε εικόνες του τρακαρισμένου αυτοκινήτου και η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε πως το δυνατό αυτοκίνητο τον έσωσε. Το ίδιο είπε και ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Epsilon. “Ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό”, εξηγεί ο Μάριος που βρισκόταν στο συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ο Ηλίας Ψινάκης είναι μια χαρά στην υγεία του και δεν τραματίστηκε παρόλο που το τροχαίο ήταν αρκετά σοβαρό.