Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»... ΣΠΑΘΑΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε δελτίο ειδήσεων Αθηναϊκού σταθμού περί του ενδεχομένου να δώσει ψήφο σε ονομασία των Σκοπίων που να συ...

Νίκος Νικολόπουλος: Και κρεμασμένο ανάποδα να με δείτε, δεν «πουλάω» την Μακεδονία





Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε δελτίο ειδήσεων Αθηναϊκού σταθμού περί του ενδεχομένου να δώσει ψήφο σε ονομασία των Σκοπίων που να συμπεριλαμβάνει το όνομα «Μακεδονία» και μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων είπε :





«Έχω μείνει με την απορία. Από πού τεκμαίρεται ότι θα κάνω… “έκπτωση” και θα αποδεχθώ τη λέξη «Μακεδονία» ή το όποιο παράγωγο της στην ονοματοδοσία του κρατιδίου των Σκοπίων;
Και επισημαίνει πως «έχω, ήδη, δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική, την Ελληνική Μακεδονία.Το λέω κι αλλιώς. Και κρεμασμένο ανάποδα να με δείτε, δεν πρόκειται να ψηφίσω όνομα για τα Σκόπια που να εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγό της. Άλλωστε, έχω ήδη υπογράψει και το σχετικό ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων».

Τέλος, ας σημειωθεί ότι σήμερα κατέθεσε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών όπου ζητά να ενημερώσουν το Εθνικό Κοινοβούλιο, αν βρίσκονται στην ίδια εθνική γραμμή που χαράχτηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και με συνέπεια την υπερασπίστηκε στο Βουκουρέστι το 2008, ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ή αν έχει κάτι αλλάξει. Στην ίδια ερώτηση ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος θα υπερασπιστούν τη μία και μόνη Ελληνική Μακεδονία.