Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Αστυνομία θα απομονώσει τους αναρχικούς...» ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ για την αντισυγκέντρωση των άπλυτων ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών!

Την ανησυχία της ελληνικής Αστυνομίας, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, μιλούν για ε...



Την ανησυχία της ελληνικής Αστυνομίας, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, μιλούν για επεισόδια τη Κυριακή στη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.





Με δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, τόνισε πως θα υπάρχει περιφρούρηση από τους οργανωτές, αλλά και από την αστυνομία για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο συλλαλητήριο.

«Για όλα τα μεγάλα συλλαλητήρια η αστυνομία έχει φόβους να μην ξεφύγει η κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και η αστυνομία θα περιφρουρήσει οποιαδήποτε πορεία» σημείωσε ο κ. Μαυροειδάκος και πρόσθεσε:

«Όσοι προσπαθήσουν να κάνουν επεισόδια προφανώς θα απομονωθούν. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Αν μαζευτούν 50-100 αναρχικοί η αστυνομία θα τους απομονώσει».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.