Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντεπίθεση των κούρδων στο Αφριν...!!! Αρχίσαν να μετράνε νεκρούς οι τούρκοι....

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Κούρδοι στο μέτωπο της Αφρίν καταλαμβάνοντας ένα στρατηγικής σημασίας το λόφο Barsaya, τον οποίο οι τουρκικές...

Συρία: Νεκρός τούρκος στρατιώτης! Συνεχίζεται η πολεμική επιχείρηση του Ερντογάν | Newsit.gr

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Κούρδοι στο μέτωπο της Αφρίν καταλαμβάνοντας ένα στρατηγικής σημασίας το λόφο Barsaya, τον οποίο οι τουρκικές δυνάμεις είχαν αναφέρει ότι είχαν καταλάβει νωρίτερα χθές.





Αυτό αναφέρουν κουρδικές πηγές, λέγοντας πως το στρατηγικής σημασίας αυτό ύψωμα βρίσκεται μεταξύ της κουρδικής πόλης Αζαζ και της τουρκικής Κιλίς είναι υπό τον έλεγχο του YPG, όπως ανέφερε η οργάνωση πριν από λίγη ώρα.




Η Τουρκία είχε καταλάβει το ύψωμα καθώς από εκεί οι κουρδικές δυνάμεις εξαπέλυαν επιθέσεις με ρουκέτες κατά της τουρκικής πόλης, αλλά πλέον αυτό είναι ξανά στα χέρια των κουρδικών δυνάμεων.

Η τρίτη ημέρα της στρατιωτικής επιχείρησης που εξαπέλυσε η Άγκυρα κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) στην επαρχία Αφρίν, στην Συρία, ήταν και η μέρα που απώλεια υπέστη και η τουρκική πλευρά. Την ανακοίνωση για τον θάνατο του τούρκου στρατιώτη έκανε ο τουρκικός στρατός.

Η ανακοίνωση για τον νεκρό στρατιώτη στη Συρία

«Ένας από τους ηρωικούς μας στρατιώτες σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων» ενάντια σε Σύρους Κούρδους μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG). Την οποία η Άγκυρα θεωρεί «τρομοκρατική οργάνωση», νοτιοανατολικά της τουρκικής συνοριακής πόλης Γκουλμπαμπά, υπογράμμισε ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.