Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ: Τα σενάρια εκβιασμού και η μήνυση για ανθρωποκτονία – Ράκος η γυναίκα του γιατρού

Σχεδόν δέκα μέρες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή, μυστήριο εξακολουθεί να σκεπάζει τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης από...



Σχεδόν δέκα μέρες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή, μυστήριο εξακολουθεί να σκεπάζει τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.





Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της μητέρας τριών παιδιών στο Μεσολόγγι. Οι συγγενείς της είναι πεπεισμένοι ότι η Ειρήνη Λαγούδη δεν αυτοκτόνησε αλλά ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας… Ποια είναι όμως τα νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση;

Το κτήμα και τα σενάρια εκβιασμού
Από μέρα σε μέρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν η άτυχη γυναίκα είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της φωτιάς ή αν είχε πάρει ή της είχε δώσει κάποιος κάποιο φάρμακο που είχε αμβλύνει την ικανότητά της να αντιδράσει.





Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Χήτο δεν αποκλείεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες μήνυση στην Εισαγγελία του Αγρινίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια ώρα ερευνάται η πιθανότητα η γυναίκα να έπεσε ακόμα και θύμα εκβιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ον περασμένο Νοέμβριο είχε πουλήσει ένα κτήμα 40 στρεμμάτων έναντι 70.000 ευρώ. Οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν κάποιος να είχε φωτογραφίες από τη σχέση της και να την εκβίαζε. Εξάλλου και ο αδελφός της είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν το κίνητρο της (όπως πίστευεί η οικογένεια) δολοφονίας να είναι και οικονομικό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης επέμεινε με τη σειρά του μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι πρόκειται για έγκλημα.

Ράκος η γυναίκα του γιατρού
Σύμφωνα με το δελτίο του Star η γυναίκα του γιατρού παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Η γυναίκα του ανθρώπου που φέρεται να συνδεόταν με την 44χρονη όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο του Star εδώ και μέρες δεν πάει στο νοσοκομείο που εργάζεται ως νοσηλεύτρια καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.






Ο γιατρός και πρώην σύντροφος της 44χρονης μίλησε την Τρίτη στο STAR: «Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή».

Τι έδειξε η αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης
Η αυτοψία στο αυτοκίνητο της 44χρονης γυναίκας από την αστυνομία έδειξε ότι χρησιμοποιήθηκε μπιτόνι 20 λίτρων ενώ βρέθηκε ποτισμένο και το κάθισμα του οδηγού. Η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη είχε γείρει το κεφάλι της πίσω από τον οδηγό. Ο αναπτήρας βρέθηκε ανάμεσα στα χέρια της. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται η καμπίνα, ορίστηκε ήδη επιπυραγός πραγματογνώμονας ενώ ζητήθηκε η συνδρομή ιδιώτη χημικού μηχανικού.

Επιβεβαιώνει τον πρώτο ψαρά ο δεύτερος
Στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live μίλησε ο ένας από τους δύο ψαράδες που έχουν καταθέσει ότι είδαν την Ειρήνη Λαγούδη ανήμερα των Θεοφανίων μαζί με δύο άνδρες σε ερημική παραλία στον Λούρο.

Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε την ιστορία του πρώτου ψαρά για την Ειρήνη. Ότι δηλαδή είχε πάει στην ερημική παραλία μαζί με τους δύο άνδρες.

Ο ψαράς περιέγραψε τη σκηνή με την άτυχη γυναίκα που ο ένας από τους δύο άνδρες την αποπήρε και τη διέταξε να επιστρέψει στο αυτοκίνητο.







Την ίδια ώρα το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Tatiana Live επιχειρεί να φωτίσει τα όσα συνέβησαν τις κρίσιμες ώρες μετά την εξαφάνιση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Μεσολογγίου.

Το πρωί της Κυριακής, ώρες μετά την εξαφάνιση της Ειρήνης οι κάμερες καταγράφουν ένα μπλε τζιπ. Είναι το αυτοκίνητο βασικού μάρτυρα στην υπόθεση. Το αυτοκίνητο κατευθύνεται προς την παραλία του Λούρου. Εκεί που οι δύο ψαράδες κατέθεσαν ότι την προηγούμενη ημέρα, βρισκόταν η Ειρήνη Λαγούδη μαζί με τους δύο άνδρες και το χρυσό Ford Ka της άτυχης γυναίκας.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο και απόρησε καθώς δεν είχε δει έως τότε τον συγκεκριμένο οδηγό πεζό ή με αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο. Ωστόσο όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνιση σκέφτηκε ότι αναζητούσε την μέχρι τότε αγνοούμενη Ειρήνη Λαγούδη.

«Γύρω στις 10, 10 και 10 το πρωί κάπου εκεί τον είδα που περνούσε από Αιτωλικό προς Νεοχώρι.

Ο άνθρωπος φαινόταν ότι ήταν φουρτουνιασμένος, πώς να το πω δηλαδή, ο άνθρωπος φαινόταν πώς είσαι όταν έχεις σκοτούρες;

Με πήρε κατά τις 14.30 – 15.00 τηλέφωνο ένας φίλος μου τηλέφωνο και μου ανέφερε το γεγονός ότι η Ειρηνούλα χάθηκε. Του λέω ρε φίλε, είδα τον… Ερχόταν από τον Λούρο, του λέω αυτουνού. Τέλος πάντων οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε στο χωριό εμείς τότε ήταν ότι χάθηκε η Ειρήνη και υπέθεσα ότι βγήκε και αυτός να ψάξει», είπε ο κάτοικος της περιοχής στην Tatiana Live.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.