Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βράζουν οι Χιώτες! Έκλεισαν το δρόμο προς τη ΒΙΑΛ και μπλοκαραν τα οχήματα που μεταφέρουν οικίσκους των λάθρο

Στην κατάληψη του δρόμου που οδηγεί από το στρατόπεδο Αργέντη στην ΒΙΑΛ προχώρησαν περί τις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης, κάτοικοι του Χα...



Στην κατάληψη του δρόμου που οδηγεί από το στρατόπεδο Αργέντη στην ΒΙΑΛ προχώρησαν περί τις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης, κάτοικοι του Χαλκειούς, προκειμένου να εμποδίσουν την έξοδο των βαρέων οχημάτων με τους οικίσκους για τους μετανάστες από το στρατόπεδο, όπου φυλάσσονται και την μεταφορά τους – όποτε αποφασισθεί – στην ΒΙΑΛ.






Η απόφαση ελήφθη σε συγκέντρωσή τους, παρόντων του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Χίου κ. Πολύδωρου Λαμπρινούδη και στελεχών της επιτροπής των ανωνύμων.




Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε να τοποθετηθούν, όπως κι έγινε, αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, ώστε να είναι αδύνατη η διέλευση των βαρέων οχημάτων. Περί τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, είχαν σταθμεύσει στο συγκεκριμένο τμήμα περί τα 15 Ι.Χ. αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα.

Ενδεχομένως δε, όταν θα αποφασισθεί η μεταφορά των οικίσκων τα οχήματα αυτά να μπουν και στην μέση του δρόμου, αποκλείοντας πλήρως την κυκλοφοφορία σε κάθε είδους όχημα.

Η συγκέντρωση των κατοίκων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής από το πρωτοδικείο Χίου, που διατάσσει την απομάκρυνση των πασσάλων και του πρόχειρου οικίσκου, που βρίσκονται στην λωρίδα – δρόμος ιδιοκτησίας της πρώην ΒΙΑΛ και νυν δήμου Χίου και συνορεύει με χωράφι ο εμφανιζόμενος ιδιοκτήτης του οποίου διεκδικεί τμήμα της.

Πηγή: astraparis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.