Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΥΠΕΡ μαμά... μια σταλιά σηκώνει εώς και δύο φορές το βάρος της! ΒΙΝΤΕΟ

Η Becki Barrett μπορεί να έχει ύψος μόλις 1,52, όμως κανείς δεν θα ήθελε να παλέψει μαζί της! Η σούπερ μαμά μπορεί να μετακινήσει ολό...



Η Becki Barrett μπορεί να έχει ύψος μόλις 1,52, όμως κανείς δεν θα ήθελε να παλέψει μαζί της! Η σούπερ μαμά μπορεί να μετακινήσει ολόκληρο αυτοκίνητο!






Αυτή η γυναίκα ίσως είναι η πιο δυνατή γυναίκα ολόκληρης της Αγγλίας. Και το όνομα αυτής… Becki Barrett.

Μπορεί να έχει ύψος μόλις 1,52 μέτρα όμως κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί σε αγώνα αντιμέτωπος με αυτήν την 32χρονη. Σηκώνει έως και 130 κιλά, δηλαδή μπορεί να σηκώσει κάτι παραπάνω από δύο φορές το βάρος της!





Και αν αυτό δεν σας φαίνεται αξιόλογο, τότε πρέπει να ξέρετε ότι η Becki μπορεί να σπρώξει και να μετακινήσει ολόκληρο αυτοκίνητο ενός τόνου. «Το προσπάθησα πριν δύο χρόνια και με την πρώτη φορά, τα κατάφερα! Είναι μια πρόκληση για μένα γιατί είμαι αρκετά μικρούλα σε ύψος και κανείς δεν περιμένει ότι μπορώ να τα καταφέρω», δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Barcroft Tv.

Ο εδώ και δύο χρόνια σύντροφός της και γυμναστής Adam, ήταν αυτός που την παρακίνησε να ξεκινήσει αυτό το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Οι δύο τους έχουν μετατρέψει τα δύο γκαράζ του σπιτιού τους σε χώρο εξάσκησης που διαθέτει όλα τα όργανα γυμναστικής και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα κανονικό γυμναστήριο. Τώρα γυμνάζονται μαζί και συνεχώς ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά.

Δείτε στο βίντεο την λατρεία που έχει στην μικρή της κόρη:



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.