Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ; ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ... ΑΝΕΚΔΟΤΟ! - ΒΙΝΤΕΟ

Oι πολίτες και οι τουρίστες που πήγαν στην πλατεία Ταξίμ στην Κωντανινούπολη, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πρωτοχρονιάς, παρακολού...





Oι πολίτες και οι τουρίστες που πήγαν στην πλατεία Ταξίμ στην Κωντανινούπολη, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πρωτοχρονιάς, παρακολούθησαν τη λύση για το σταμάτημα drones που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Η λύση αυτή προέρχεται από την εταιρία ASELSAN.



Mε τη χρήση Drones γίνονται πολλές φορές παράνομες βιντεοσκοπήσεις σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους, σε αθλητικές διοργανώσεις, ακόμα και σε στρατόπεδα, ενώ έχει παρατηρηθεί μεταφορά παράνομων ουσιών στα σύνορα χωρών όπως των ΗΠΑ ή ακόμα και παράνομη μεταφορά ναρκωτικών σε φυλακές. Το τελευταίο διάστημα γίνεται επίσης λόγος για τη χρήση drones από τρομοκράτες, καθώς μπορούν να πλησιάσουν ευκολότερα τους στόχους τους.

Όταν πατήσετε τη σκανδάλη, το drone δέχεται μια “καταιγίδα” σημάτων σε όλες τις συχνότητες, μεταξύ των οποίων και το GPS/GSM/Wifi (2.4/5GHZ), αποκόπτοντάς το από το χειριστή του. Έτσι, χωρίς κάποιο σήμα από το χειριστή, στις περισσότερες περιπτώσεις
Α) Η συσκευή drone θα σταματήσει να στέλνει video στον χειριστή.
Β) Δε θα μπορεί να δέχεται σήματα ελέγχου από τον χειριστή ή αν τα δέχεται λόγω της παρεμβολής θα υπάρχει δυσκολία ελέγχου.
Γ) Δε θα μπορεί να δέχεται σήματα μέσω των δορυφόρων GPS οπότε θα αδυνατεί να γνωρίζει τη θέση του.
Δ) Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα τέτοιο drone σύντομα θα προσγειωθεί στο έδαφος αυτόματα και θα το αναλάβουν οι αρχές.



ΠΗΓΗ:tourkikanea.gr