Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Άνοιξε η γη και κατάπιε το δρόμο στη Μαγνησία!

Σημαντικές καταστροφές προκάλεσε η χθεσινή έντονη και πολύωρη νεροποντή που έπεσε στη Μαγνησία, με την σημαντικότερη να είναι αυτή που έ...


Σημαντικές καταστροφές προκάλεσε η χθεσινή έντονη και πολύωρη νεροποντή που έπεσε στη Μαγνησία, με την σημαντικότερη να είναι αυτή που έπαθε ο παραλιακός δρόμος του Αη Γιάννη ο οποίος κατέρρευσε λόγω της θαλασσοταραχής που “έφαγε” το υπέδαφος, με αποτέλεσμα το χωριό του ανατολικού Πηλίου να κοπεί στα δύο.






Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη, υπάρχουν αρκετές ζημιές στον ευρύτερο Δήμο που εντοπίζονται κυρίως στην αγροτική οδοποιία σε μικρά ρέματα, ενώ αυτή την ώρα γίνεται αυτοψία από τον ίδια αλλά και από συνεργεία του Δήμου προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση των ζημιών.




Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει το ανατολικό Πήλιο και αυτή την ώρα σημειώνεται χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου. Όπως σημειώνει ο κ. Κουτσάφτης όσοι οδηγοί κινούνται από το Καράβωμα και προς Χάνια χρειάζεται να επιδεικνύουν έντονη προσοχή.



Πηγή: magnesianews