Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοιτητές κλείδωσαν στο γραφείο του τον διευθυντή της φοιτητικής εστίας

Κλειδωμένος στο γραφείο του βρίσκεται από τις 2.30 μετά το μεσημέρι ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Α...



Κλειδωμένος στο γραφείο του βρίσκεται από τις 2.30 μετά το μεσημέρι ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος.




Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι μένουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής στέγης του Πανεπιστημίου Πατρών απειλούνται άμεσα με εξίσωση, με αποτέλεσμα σήμερα να αντιδράσουν και να κλείσουν τον διευθυντή της εστίας μέσα στο γραφείο του, ζητώντας άμεση λύση του προβλήματος.

Οι φοιτητές κλήθηκαν να αδειάσουν το ξενοδοχείο "Δελφίνι" και το ξενοδοχείο "Άδωνις" στις 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο συμφωνίας μισθώσεώς του από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου μάθησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείου έφτασε στο τελεσίγραφο μετά από την μεγάλη ανακολουθία του ιδρύματος σε επίπεδο πληρωμών.

Οι φοιτητές που διαμένουν στα ξενοδοχεία,140 τον αριθμό, είναι θορυβημένοι καθώς κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο μέσα στο χειμώνα. Η προθεσμία λήγει σε έξι ημέρες και μέχρι τότε εκφράζεται η ελπίδα ότι θα παρέμβει το ίδρυμα ,προκειμένου να μην βρεθούν χωρίς στέγη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξενοδοχεία είναι απλήρωτα από το Φεβρουάριο του 2017.

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.