Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ! Βρέθηκε νεκρός ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση της μικρής Μαντλίν...

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του μυστηριώδη θανάτου του ντετέκτιβ... Ο 56χρονος Kevin Halligen που ήταν ένας από τους πρώτους ντέ...

Μικρή Μαντλίν: Νέο θρίλερ - Βρέθηκε νεκρός ντετέκτιβ της υπόθεσης

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του μυστηριώδη θανάτου του ντετέκτιβ...




Ο 56χρονος Kevin Halligen που ήταν ένας από τους πρώτους ντέτεκτιβ που ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μέσα σε μία «λίμνη» αίματος.




Οι γονείς του μικρού κοριτσιού είχαν προσλάβει τον Halligen τον Μάρτιο του 2008. Ωστόσο, η συνεργασία τους έληξε, όταν ο 56χρονος κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλευόταν τα χρήματα για να ζει πλουσιοπάροχα και όχι για τις ανάγκες της έρευνας. Μάλιστα, σύμφωνα με την οικογένεια, έλαβε 300.000 λίρες πριν από τη λήξη της σύμβασής του, όπως μεταδίδει η Sun.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017 εξασφαλίστηκε νέα χρηματοδότηση 154.000 λιρών, που δίνει παράταση στις έρευνες μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Τον Μάιο του 2017, όταν και συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν, πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε πως βασική ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού είναι μια γυναίκα, που βρισκόταν κοντά στο τουριστικό θέρετρο, αλλά πλέον δεν ζει στην Πορτογαλία.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.