Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

«Χείμαρρος» ο Σταμάτης Γονίδης! Για τα φονικά στο βελγικό σκυλάδικο όπου εμφανιζόταν, την απώλεια ακοής από φάρσα και τις δύσκολες σ...






«Χείμαρρος» ο Σταμάτης Γονίδης! Για τα φονικά στο βελγικό σκυλάδικο όπου εμφανιζόταν, την απώλεια ακοής από φάρσα και τις δύσκολες συνεργασίες μίλησε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός στο χθεσινό «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του.







Ο λαϊκός ερμηνευτής έκανε μια... ανασκόπηση της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση έγινε στο μεγαλύτερο σκυλάδικο της Ευρώπης το διάστημα που εργαζόταν ως ναυτικός.

«Εγινε σε λιμάνι. Στο Βέλγιο. Τραγούδησα για κάποιους φίλους και με κράτησαν εκεί. Εμφανιζόμουν στο μαγαζί του Κουμιώτη, το μεγαλύτερο σκυλάδικο της Ευρώπης, γι’ αυτό όταν ήρθα στην Αθήνα, όλα μου φαίνονταν “κολέγια” μετά από όσα είχα δει. Γίνονταν φόνοι, χαλασμός. Εφτά μήνες έμεινα. Ελεγα πως θα φύγω το πρωί και μετά μου περνούσε και πήγαινα πάλι» δήλωσε.

Αποκάλυψε επίσης πως από το δεξί αυτί δεν ακούει πια, αφού το τύμπανο τρύπησε από μια φάρσα που κατέληξε σε κώφωση. «Ξεκίνησε με το τηλέφωνο της ντουσιέρας. Εμείς δεν είχαμε στο νησί κάτι ανάλογο, οπότε με φώναξαν πως κάποιος με ζητάει στο τηλέφωνο. Μόλις το έφερα κοντά στο αυτί μου, άνοιξαν τη βρύση με πίεση και αυτό πόνεσε αφόρητα».

Σε κατάδυση




Ωστόσο, τα χειρότερα ήρθαν σε μια κατάδυση. Εκεί έσπασε το τύμπανο, άνοιξε η μύτη του και το αίμα γέμισε τη μάσκα που φορούσε. «Αγαπώ τη θάλασσα. Από πέντε χρόνων παιδί πήγαινα για ψάρεμα με τον παππού μου» δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Αναφερόμενος στη φετινή άψογη συνεργασία του με τον Μάκη Δημάκη στον Βοτανικό, είπε πως πλέον επιλέγει πού θα εμφανιστεί, αλλά και τα τραγούδια που θα πει. Εχω συνεργαστεί (σ.σ.: στο παρελθόν) με χαρακτήρα που δεν μου άρεσε. Ετσι όπως ήταν εκ πρώτης όψεως ήταν και μετά» είπε, χωρίς όμως να αποκαλύψει όνομα. Μιλώντας για την ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει τα αναπάντεχα γεγονότα, ανέφερε πώς διαχειρίστηκε την πλημμύρα του σπιτιού του στο Λαγονήσι. «Ενάμισι μέτρο νερό είχε το υπόγειο. Ηρθαν οι πυροσβέστες με τις μάνικες για να το τραβήξουν κι εγώ έβαλα μουσική κι ένα ουίσκι. Εκείνοι με κοιτούσαν παράξενα. Τι να κάνω;» είπε γελώντας.

espressonews