Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΜΕ...;;; ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ 90 ΗΜΕΡΩΝ...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ... ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;...

Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί




ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ... ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;

Το Ισραήλ και προκειμένου να προφυλάξει την κοινωνική του ηρεμία και συνοχή αποφάσισε να διώξει 38.000 Αφρικανούς μετανάστες δίνοντας διορία 90 ημερών.




Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, όσοι μετανάστες δεν αποχωρήσουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε, θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικές φυλακές.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε πως θα δοθεί χρηματική ενίσχυση 3.500 δολαρίων σε κάθε μετανάστη, προκειμένου να μετακινηθεί είτε πίσω στην πατρίδα του, είτε σε άλλες χώρες.


Όποιος επιλέξει να αποφύγει τη διαδικασία αποχώρησης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλάκιση, καθώς οι αρχές ασφαλείας έχουν λάβει εντολή για γενικό ξεκαθάρισμα από τις αρχές Απριλίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα θύματα των διακινητών και των σύγχρονων σκλαβοπάζαρων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης του Ισραήλ, υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 38.000 εισβολείς, εκ των οποίων μόλις οι 1420 κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το Ισραήλ ονομάζει εισβολείς όλους όσοι εισήλθαν στη χώρα χωρίς να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία.

Πολλοί προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθρέα, ζητώντας άσυλο, ωστόσο η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει ως παράνομους οικονομικούς μετανάστες.