Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ....!!! ΑΣΠΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» 81,9% ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, όσο κι αν μοιάζουν αδιάφοροι ή «τελειωμένοι» καίει ατόφια η φλόγα της αλήθειας, της ιστορίας και της ...

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο μακεδονια





Μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, όσο κι αν μοιάζουν αδιάφοροι ή «τελειωμένοι» καίει ατόφια η φλόγα της αλήθειας, της ιστορίας και της φιλοπατρίας! Καίει η φωτιά των εθνικών δικαίων και του εθνικού φιλότιμου! Σε μια εποχή που έχουν πέσει τα προσωπεία κομμάτων και ιδεολογιών και καθημερινά αναζητούνται πια αξίες και ιδανικά, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία αναδεικνύονται για άλλη μια φορά αγκωνάρια του Γένους.




Παρά την πολεμική, παρά την λήθη, παρά τον λανθασμένο δρόμο της νεολαίας, παρά τις κομματικές ψευτοϊδεολογίες, η Σημαία του Σταυρού, της Ιστορίας, του Μεγαλέξανδρου και των Μακεδονομάχων, κυματίζει ακόμη ελεύθερα και περήφανα στην ψυχή των Ελλήνων! Αυτό αποδεικνύει η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η Χριστουγεννιάτικη Real News (23-12-2017) και έρχεται πράγματι ως δώρο ανακούφισης σε όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα και σε όλους όσους μοχθούν για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα σε ολόκληρη την οικουμένη. Και αυτό γιατί επειδή η Δημοσκόπηση λέει κάτι που αποτελεί «βόμβα» στο πολιτικό σύστημα της φθοράς και της διαφθοράς αξιών, ιδανικών και πολιτών!

ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΟΧΙ" ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 81,9% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η δημοσκόπηση της Real News φανερώνει λοιπόν ότι το 81,9% των σημερινών, μνημονιοπληγέντων Ελλήνων, δεν δέχεται να δοθεί στα Σκόπια καμία απολύτως ονομασία με τον όρο «Μακεδονία»! Δηλαδή το 81,9%, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, λέει ένα βροντερό «ΟΧΙ» στην άθλια «Σύνθετη Ονομασία», που ετοιμάζουν επί χρόνια παρασκηνιακά ξένοι και ντόπιοι, στην μεγαλύτερη σύγχρονη εθνική προδοσία μετά εκείνη της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας!

Φυσικά εδώ έχουμε να κάνουμε απλά με τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αριθμητικά κοινό. Γιατί αν ρωτηθεί όλος ο ελληνικός λαός, το ποσοστό θα εκτοξευτεί, μιας και δεν υπάρχει Έλληνας (εάν δεν είναι εγκάθετος και πρακτοράτζα αλλότριων συμφερόντων) που να δεχτεί έστω και για πλάκα το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους κατσαπλιάδες σλάβους γείτονες!

Εφημερίδα «Στόχος»