Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τόσκα είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...!!! «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Φοβερίζουν οι ίδιοι τύποι που απαλλοτριώνουν Ριο - Μαρε απο σούπερ μάρκετ των Εξαρχείων... Με ένα απειλητικό μήνυμα, που ανέβηκε στα s...



Φοβερίζουν οι ίδιοι τύποι που απαλλοτριώνουν Ριο - Μαρε απο σούπερ μάρκετ των Εξαρχείων... Με ένα απειλητικό μήνυμα, που ανέβηκε στα social media υποδέχεται ο Ρουβίκωνας το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.




«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», μέσω ιδρυτικού στελέχους της, και συνεχίζει: «Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει.




Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους», έγραψε μέλος του Ρουβίκωνα.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο. Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.