Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ! Αλβανός είναι ο 36χρονος που βίαζε την κορούλα του στην Σαλαμίνα!

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του-μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης-ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε με απίστευτη αγριότη...

Σαλαμίνα: Προφυλακίστηκε ο πατέρας που βίαζε την 7χρονη κόρη του





Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του-μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης-ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε με απίστευτη αγριότητα την 7χρονη κόρη του.

Το κουβάρι του δράματος του 7χρονου παιδιού άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφάνισε αιμορραγία, γεγονός που θορύβησε τη μητέρα του και το πήγε στο γιατρό, στην περιοχή που κατοικούν. cnn.gr




Υπενθυμίζουμε ότι Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα κορίτσι μόλις έξι ετών αποκαλύφθηκε ύστερα από τη νοσηλεία του λόγω αιμορραγίας στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο εισήχθη ένα εξάχρονο κορίτσι με ακατάσχετη αιμοραγία στα γεννητικά του όργανα.

Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που ανέλαβαν τη νοσηλεία του μικρκού κοριτσιού, η εξάχρονη είχε πέσει θύμα βιασμού. Γι' αυτό και ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε καταγγελία στην αστυνομία άνδρες της οποίας μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 36χρονος ικανοποιουσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.

Όταν το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.