Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΗΤΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ… ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) ο 34χρονος πατροκτόνος που τα ξημερώματα σκότωσε τον πατέρα του μετά από κα...

Κρήτη: Αυτός είναι ο 34χρονος που έπνιξε τον πατέρα του μετά από καβγά (pics)





Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) ο 34χρονος πατροκτόνος που τα ξημερώματα σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά.

Λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο όπου θα επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης (27/12) για να απολογηθεί και με κατηγορία απο τον εισαγγελέα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.





Την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Νίκος Σάλιαρης που το βράδυ των Χριστουγέννων έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του. Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού της Φορτέτσας όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο πόνος για την οικογένεια είναι ανείπωτος και ουδείς ακόμη μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που συνέβη επι της οδού Σόλωνος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον 61χρονο, να αφήνει την τελευταία του πνοή με δράστη τον γιο του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι δύο άντρες γύρω στα μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτη (26/12) και ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης διαπληκτίστηκαν έντονα, στο σπίτι του πατέρα.

Τότε ο γιος πιάστηκε στα χέρια με τον πατέρα, του κάλυψε το πρόσωπο με αποτέλεσμα αυτός να πέσει νεκρός από ασφυξία.

Λίγο αργότερα στο σπίτι έφτασε συγγενικό πρόσωπο. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν τραγικά με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δράμα που είχε πρωταγωνιστές δικά της πρόσωπα.

Αντίκρισε λοιπόν τον πατέρα νεκρό στο πάτωμα και τον 34χρονο να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και ο γιος που δεν είχε ακόμη συνέλθει από το μεθύσι, ομολόγησε την πράξη του, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.


newsbomb.gr