Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ... Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ OSO (TOYRKMENOI) ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Ο τουρκικός στρατός και οι δυνάμεις του ÖSO κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την επιχείρηση στο Άφριν που βρίσκεται στα βόρεια τ...






Ο τουρκικός στρατός και οι δυνάμεις του ÖSO κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την επιχείρηση στο Άφριν που βρίσκεται στα βόρεια της πόλης Χαλέπι.

Ο Αχμέντ Οσμάν-διοικητής των Ταξιαρχιών Σουλτάνου Μουράτ δήλωσε πως οι μαχητές του περιμένουν την εντολή.




10 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και 15 χιλιάδες του ÖSO

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον ÖSO, η Τουρκία μαζί με ομάδες του ÖSO με τις οποίες επιχείρησε στην Ασπίδα του Ευφράτη είναι έτοιμες να επιχειρήσουν κατά του Άφριν. 10 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και 15 χιλιάδες του ÖSO είναι σε ετοιμότητα. Στην περιοχή μεταφέρθηκαν ειδικές δυνάμεις του τουρκικού στρατού όπως και μέλη των Μπορντό Μπερελί. Σε περιοχές των συνόρων, στην Ιντλίμπ και αλλού έχουν στηθεί νοσοκομεία εκστρατείας.

Ο Αχμέντ Οσμάν-διοικητής των Ταξιαρχιών Σουλτάνου Μουράτ, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik είπε τα εξής: ¨Πλέον η ISIS σχεδόν έχει εκλείψει στην Συρία. Από τώρα και μετά θα πολεμήσουμε κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης YPG και κατά του συριακού στρατού. Άλλωστε που και που στην περιοχή του Μένμπιτς πολεμάμε με το YPG. Πολλά χωριά Αράβων και Τουρκμένων είναι υπό τον έλεγχο του YPG. Πρέπει να απελευθερώσουμε τα μέρη αυτά από το YPG. Είναι ανάγκη το YPG να εκκαθαριστεί από τα στοιχεία της YPG . Εμείς εδώ στην περιοχή είμαστε έτοιμοι. Πάντοτε ετοιμαζόμαστε. Κάνουμε τις τελευταίες προετοιμασίες μαζί με την Τουρκία για την στρατιωτική μας επιχείρηση στο Αφριν. Οι μαχητές μας λόγω αυτής της επιχείρησης είναι σε ετοιμότητα. Περιμένουν εντολές¨.

ΠΗΓΗ: yeniakit.com.tr,tourkikanea.gr