Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Η ΣΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΤΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Π. ΔΗΜΗΤΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος και η Σώτη Τριανταφύλλου ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ




ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος και η Σώτη Τριανταφύλλου είναι δυο από τους ελάχιστους διανοούμενους που έχει αυτή η χώρα. Και οι δυο μηνύθηκαν με τον αντιρατσιστικό νόμο, διότι τόλμησαν (πως μπόρεσαν;) να σχολιάσουν αρνητικά το Ισλάμ.




Όλα όσα είπαν, ήταν αλήθεια. Μια αλήθεια ειπωμένη κομψά.

Οι αλήθειες όμως ενοχλούν. Ειδικά οι αλήθειες που αφορούν το Ισλάμ. Στην εποχή μας μπορείς να καταγγέλλεις όσο θέλεις τον χριστιανισμό. Μπορείς να μιλάς αρνητικά για γεγονότα που έγιναν αιώνες πριν, να κατηγορείς, ακόμα και να προσβάλλεις. Κανείς δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει.

Μην διανοηθείς όμως να κάνεις το ίδιο με το Ισλάμ. Μπορεί να βρεθείς κατηγορούμενος, που είναι και η πιο απλή εκδοχή, ή ακόμη και δολοφονημένος, αν θυμηθούμε την επίθεση με τους 11 νεκρούς στη γαλλική εφημερίδα «Charlie Hebdo», που τόλμησε να δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ.

Ουσιαστικά και οι δυο θύτες, μηνυτές και δολοφόνοι, βρίσκονται στην ίδια πλευρά: αυτή της Ιεράς Εξέτασης που κυνηγάει μάγισσες τον 21ο αιώνα. Έξι αιώνες μετά το τέλος του Μεσαίωνα, που κράτησε στην Ευρώπη 1000 χρόνια, πολλοί έχουν βάλει σκοπό να τον επαναφέρουν.

Και ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός νόμος», ότι πιο φασιστικό έχει επινοήσει η σύγχρονη πολιτική, επιταχύνει τη μετάβαση. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα έκαναν οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές αν διάβαζαν το κεφάλαιο «περί μορφής και διαφόρων χρωμάτων της γης» στη Νεωτερική Γεωγραφία (1791) των Φιλιππίδη – Κωνσταντά, έργο του νεοελληνικού Διαφωτισμού, όπου οι Κινέζοι, οι Γιαπωνέζοι, οι Φιλιππινέζοι περιγράφονται ως «πλατζκοτοπρόσωποι, πλατζκομύται, και αυγομάται». Οι δε Αφρικανοί είναι «πλατζκομύται, χειλάδες», ενώ οι Λάπωνες έχουν το πρόσωπο «μακρουλό, φρικώδες και… αρκουδίσιο».




Ούτε που θέλω να φανταστώ τι τύχη θα επιφύλασσε στους συγγραφείς ο αντιρατσιστικός νόμος. Ευτυχώς δεν ζουν για να γευτούν το μένος όσων έχουν αυτοχριστεί ‘’Ρομπέν των αλλοδαπών’’.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, που υπογράφει η Ελένη Παπαδοπούλου, Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle και τα οποία δημοσιεύθηκαν και αναδημοσιεύθηκαν σε πάρα πολλά ΜΜΕ και κυρίως στα social media, ερωτάσθε:

1ον Συμμερίζεσθε ότι ο «αντιρατσιστικός νόμος» μπορεί ακόμα και να επιταχύνει τη μετάβαση στον Μεσαίωνα;

2ον Διαφωνείτε ότι αποτελεί δημοκρατικό μας δικαίωμα το Ισλάμ, οι πιστοί του, το ιερό του κείμενο, οι σούρες του, η ισλαμική mentalite, κάθε θρησκεία, κάθε θέση και άποψη στον δυτικό κόσμο, να υπόκεινται σε κριτική και ότι η ελευθερία του λόγου είναι αδιαπραγμάτευτη;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος