Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ... ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΑΣ

Ένας νεαρός επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στον 52χρονο πατέρα του, τον χτύπησε και απείλησε να τον σκοτώσει με ένα μαχαίρι! Σε ψυ...





Ένας νεαρός επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στον 52χρονο πατέρα του, τον χτύπησε και απείλησε να τον σκοτώσει με ένα μαχαίρι!
Σε ψυχιατρική κλινική της Άρτας μεταφέρθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ένας νεαρός, ο οποίος επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στον 52χρονο πατέρα του, τον χτύπησε και απείλησε να τον σκοτώσει με ένα μαχαίρι!





Το βίαιο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου και ο 22χρονος δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά άρχισε και να καταστρέφει ό,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές! Ο πατέρας του ειδοποίησε την Άμεση Δράση που συνέλαβε τον εκτός εαυτού νεαρό και στο αστυνομικό τμήμα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία και φθορά ξένης περιουσίας.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας, που χρειάστηκε την επέμβαση αστυνομικών του τμήματος Εμπεσού, συνέβη στην περιοχή του Βάλτου το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων όταν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Χαλκιόπουλων ειδοποίησαν πως είχε μεταφερθεί τραυματισμένο ένα ανήλικο κορίτσι.
Η 15χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί ότι την ξυλοκόπησε αλύπητα. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης.