Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑ» ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες κατέγραψαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και Ξάνθης. Την ένταση...




Ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες κατέγραψαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και Ξάνθης.

Την ένταση ανάμεσα σε Κούγια και Φυντάνη διέψευσαν αργότερα αμφότεροι.

Σε δηλώσεις του αργότερα στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων, όπως κατέγραψε η κάμερα της NOVA: «Η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της με μένα, με τον Φυντάνη και τα παιδιά που έχουν γίνει μια οικογένεια.



Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτοί που θέλουν να μας κάνουν κακό, θα καταλάβουν πως δεν μπορούν. Υπάρχει υγεία στην ομάδα. Εγώ δεν έχω σχέση με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.

Εγώ τον κ. Φυντάνη τον έχω μαζί μου εδώ και 15 χρόνια, σε όλες τις ομάδες που είχα, εκτός από τον ΠΑΣ. Είναι τίμιος προπονητής. Όταν πήγαν να με καταστρέψουν στην Παναχαϊκή, που μας έστηναν τα παιχνίδια, είπα ότι πρέπει να βρω έναν έντιμο άνθρωπο, που δεν θα μπορούν να τον στήσουν. Είναι.. αντρούκλα κι όταν κάποιος είναι άντρας και σου βρίζουν ιερά πρόσωπα, τη μάνα, τον πατέρα και είσαι αληθινός, θα αντιδράσεις.

Τον έβριζαν και ήταν έτοιμος να ανέβει στην εξέδρα και έφυγα τρέχοντας, τον πρόλαβα και τον αγκάλιασα. Κάποιοι παράφρασαν την πραγματικότητα. Ο Φυντάνης είναι σαν παιδί μου και γι' αυτό πάμε και καλά», ανέφερε για το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr