Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΟΤΣΟΥΚ!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, όταν ποδοσφαιριστές δέχτηκαν κυριολεκτικά...






Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, όταν ποδοσφαιριστές δέχτηκαν κυριολεκτικά καταιγισμό από σφαίρες με καουτσούκ, ενώ πολλοί από αυτούς διακομίσθηκαν με τραύματα σε νοσοκομείο.







Σε αγώνα αγώνα του επαρχιακού πρωταθλήματος του Σάντα Φε η Atletico Defensores πανηγύρισε τον τίτλο κόντρα στην Las Parejas επικρατώντας εντός έδρας με 2-0, ωστόσο αυτό που ακολούθησε την λήξη της αναμέτρησης προκαλεί μόνο αποτροπιασμό.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για ένα ακυρωθέν γκολ και τοπική αστυνομία«κατέστειλε» τις προσπάθειές τους με απίστευτα βάναυσο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν να πυροβολούν με σφαίρες καουτσούκ τους παίκτες προκαλώντας τραύματα σε ολόκληρο το σώμα τους, με αρκετούς εξ αυτών να διακομίζονται στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ειδικά ένας εξ αυτών δέχτηκε 15 σφαίρες!

Δείτε τις παρακάτω σκληρές εικόνες








Πηγή: filathlos.gr