Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ... «ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ»... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...!!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ διπλωματικό επεισόδιο έγινε στην είσοδο του σχολείου Τζελάλ Μπαγιάρ που επισκέφθηκε ο Ερντογάν. ...

Live: Η επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη – Όλο το πρόγραμμα | Newsit.gr





Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ διπλωματικό επεισόδιο έγινε στην είσοδο του σχολείου Τζελάλ Μπαγιάρ που επισκέφθηκε ο Ερντογάν.




Ο Τούρκος Πρόεδρος ζήτησε ένα μικρόφωνο να μιλήσει, και τότε ο υφυπουργός εξωτερικών Γ. Αμανατίδης του είπε χαρακτηριστικά «Αλλα έχουμε συμφωνήσει κ. Πρόεδρε».

Ο Ερντογάν αντέδρασε και στη συνέχεια κατέβηκε σε αίθουσα του σχολείου όπου ανέφερε σε μια μαθήτρια ότι ζήτησε μικρόφωνο και δεν του το έδωσαν, με αποτέλεσμα - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος πάντως στη συνέχεια συνομίλησε και με άλλους μαθητές.

«Μετέφερα τις αγωνίες σας στην ελληνική κυβέρνηση. Όποιος έχει πίστη δεν πρέπει να φοβάται να την δείξει», είπε επίσης στους συγκεντρωμένους ο Ερντογάν όταν τελικά πήρε το μικρόφωνο... Αυτά για να αντιλαμβάνονται όλοι πόσο βρωμιάρηδες και άτιμοι είναι οπι τούρκοι...