Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΡΥΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ... ΕΚΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...!!

Άφωνοι έμειναν οι Παγκοσμιοποιητές που βλέπουν τον Τραμπ να μην υπηρετεί την ατζέντα της Πανθρησκείας-Αθρησκείας. Στην ετήσια εκδήλωσ...






Άφωνοι έμειναν οι Παγκοσμιοποιητές που βλέπουν τον Τραμπ να μην υπηρετεί την ατζέντα της Πανθρησκείας-Αθρησκείας.

Στην ετήσια εκδήλωση του φωτισμού του εθνικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εθνικό πάρκο απέναντι από τον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι η εορτή αυτή θυμίζει σε όλους τους Αμερικανούς ότι «ο καθένας μας είναι παιδί του Θεού».




«Όποιες και αν είναι οι πεποιθήσεις μας, γνωρίζουμε ότι η γέννηση του Ιησού Χριστού και η ιστορία αυτού του απίστευτου γεγονότος άλλαξε για πάντα την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας», δήλωσε ο Τραμπ σε ένα πλήθος κατά μήκος του Εθνικού πάρκου κοντά στον Λευκό Οίκο.

«Κάθε ένας από εμάς είναι παιδί του Θεού. Αυτή είναι η πραγματική πηγή της χαράς αυτή την εορτή του έτους. Αυτό κάνει τα Χριστούγεννα χαρούμενα», κατέληξε ο ίδιος.

Για να ευχαριστήσει το ακροατήριο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε:

«Τώρα ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι μεγάλη μου τιμή να επιδιώξω να δηλώσω επίσημα επιτέλους στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο πολύ Καλά Χριστούγεννα».

Τα φώτα άναψε ο ίδιος μαζί με την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμημένο με μπλε και κίτρινα φώτα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Βόρεια Αμερική έχει επιβληθεί εδώ και αρκετά χρόνια στις ευχετήριες κάρτες που αποστέλλονταν μεταξύ των πολιτών αυτές τις άγιες ημέρες , όχι το παραδοσιακό « καλά Χριστούγεννα» (Merry Christmas) αλλά το « καλές γιορτές» (happy Holidays), που ήταν πολιτικά ορθότερο για «κάποιους», για να μην θιγούν ¨λέει» άλλες Θρησκείες