Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...!!! «ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ» ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...!!!

Όσο η σημερινή φιέστα προετοιμάζεται… κάποιοι ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών. Σε τοίχους σπιτιών ψευδομουφτήδεων, του π...






Όσο η σημερινή φιέστα προετοιμάζεται… κάποιοι ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών. Σε τοίχους σπιτιών ψευδομουφτήδεων, του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, του δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ, του Λεβέντ Σαδήκ, του δημοσιογράφου Ομέρ Τζεγκίζ και άλλων, άγνωστοι ζωγράφισαν μπλε σταυρούς. Το θέμα ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.




Τρικάκια που γράφουν στα τουρκικά “Σκέψου το ξανά! Ο Erdogan θα φύγει. Εσύ και αύριο θα είσαι εδώ”, πετάχτηκαν από αγνώστους σε χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης (Αρριανά, Λύκειο, Δειλινά, Φιλλύρα, Εχίνο, Κένταυρο, Μύκη, Γλαύκη).

Αυτή την ώρα φρούριο θυμίζει η Κομοτηνή, λόγω των προετοιμασιών για τηνεπίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, για αυτή την επίσκεψη ετοιμάζεται μια ολόκληρη φιέστα από τους γνωστούς τουρκοπράκτορες, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα φτάσουν πούλμαν με κόσμο ακόμα και από την Τουρκία για την υποδοχή του!