Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν η θα εγκριθούν έως απόψε τα μεσάνυχτα θα πάρουν κανονικά το μέρισμα την Παρασκευή 15 Δεκε...




Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν η θα εγκριθούν έως απόψε τα μεσάνυχτα θα πάρουν κανονικά το μέρισμα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου



Τη Δευτέρα θα ξανανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα ώστε να μην αποκλειστούν πολίτες που δε θα προλάβουν έως τα μεσάνυχτα σήμερα που εκπνέει η προθεσμία να λύσουν προβλήματα με το ΑΜΚΑ τους, οι σεισμοπαθείς Λέσβου, ΑμΕΑ.


Η ΗΔΙΚΑ δεν διευκρίνισε αν εκτός από αυτές τις ειδικές περιπτώσεις θα δοθεί η δυνατότητα νέας υποβολής αίτησης και για τους «φιλοξενούμενους», παραχωρήσεις και άλλες στρεβλώσεις που οφείλονται σε λάθη (εκούσια η εκ παραδρομής) στις φορολογικές δηλώσεις που «μπλοκάρουν» τη δυνατότητα καταβολής μερίσματος.

Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν η θα εγκριθούν έως απόψε τα μεσάνυχτα θα πάρουν κανονικά το μέρισμα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Το μέσο ύψος του μερίσματος διαμορφώνεται σε 569 ευρώ και οι ωφελούμενοι συνολικά να ξεπερνούν τα 3 εκατ. άτομα.