Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής στα νότια προάστ...






Στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής στα νότια προάστια νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τα επόμενα 24ωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την κατάστασή του.





Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον "ξυπνήσουν" για να δουν εάν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη και να έχουν μία πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν φορούσε κράνος ή όχι.

Το χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο παρουσιαστής διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο παρουσιαστής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών.

Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στον χώρο της εστίασης.

Πηγή: Real.gr