Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ... ΧΤΥΠΗΣΕ 90ΧΡΟΝΗ ΓΡΙΟΥΛΑ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ...

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε «βροχή» από χαστούκια από τον 24χρονο Έλληνα δράστη κι έτσι αναγκάστηκε να του αποκαλύψει το σημείο όπου έκρυβε...

Χαλκίδα: Αδίστακτος ληστής χτύπησε 99χρονη γριούλα για να της πάρει τα κοσμήματα





Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε «βροχή» από χαστούκια από τον 24χρονο Έλληνα δράστη κι έτσι αναγκάστηκε να του αποκαλύψει το σημείο όπου έκρυβε τα κοσμήματα




Λίγο πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, βίωσε στιγμές τρόμου μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα στην Χαλκίδα μια 99χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα άγριας ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δράστης ήταν ένας νεαρός, ο οποίος την χτύπησε και άρπαξε τα κοσμήματά της και άλλα τιμαλφή.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε «βροχή» από χαστούκια από τον 24χρονο Έλληνα δράστη κι έτσι αναγκάστηκε να του αποκαλύψει το σημείο όπου έκρυβε τα κοσμήματα. Εκείνος τα έβαλε στην τσέπη και τράπηκε σε φυγή, ενώ στην πυλωτή της πολυκατοικίας τον περίμενε η 19χρονη Αλβανίδα συνεργός του, η οποία όμως κίνησε την περιέργεια των διερχομένων που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. πριν προλάβει το θύμα να τηλεφωνήσει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., το ζευγάρι εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του 24χρονου κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου που οδηγούσε, βρέθηκαν τα κοσμήματα από την ληστεία, τα οποία αποδόθηκαν στην 99χρονη.
Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία κατασχέθηκαν στην κατοχή των δυο νεαρών, είχαν κλαπεί τα ξημερώματα του Σαββάτου από ένα εμπορικό κατάστημα στην ίδια περιοχή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη στο ζευγάρι για ληστεία κατά συναυτουργία και κλοπή, ενώ ο νεαρός κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών.