Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΟΦΟΣ ΡΕ... ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 67ΧΡΟΝΟ ΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ..

Με δις ισόβια τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ζευγάρι αλλοδαπών, για την στυγερή δολοφονία 67χρονου συνταξιούχου, ...

Δις ισόβια για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στην Κατερίνη





Με δις ισόβια τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ζευγάρι αλλοδαπών, για την στυγερή δολοφονία 67χρονου συνταξιούχου, τον περασμένο Ιανουάριο, στην Κατερίνη.




Το κίνητρο της ανθρωποκτονίας όπως προέκυψε από την διαδικασία, ήταν η ληστεία, προκειμένου οι δράστες να αγοράσουν ναρκωτικά. Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισαν ένας 28χρονος Γεωργιανός και μία 30χρονη Ρωσίδα, καταδικάστηκαν σε ποινή δις ισοβίων και επιπλέον φυλάκιση 4 ετών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να σβήσει φωτιά που ξέσπασε στο ΙΧ αυτοκίνητο του θύματος. Από τα στοιχεία του φλεγόμενου οχήματος, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ποιός ήταν ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην ισόγεια μονοκατοικία όπου ζούσε. Εκεί, βρήκαν τον 67χρονο, νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος, έφερε 17 χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, την πλάτη και το στήθος.