Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΕΙΝΕ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ 333 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Αυτό σκέφτηκε και η Kezia Noble, η οποία από μοντέλο αποφάσισε να στραφεί σε άλλα… δεδομένα! ...

Ετσι βγάζει 333€ την ώρα…





Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Αυτό σκέφτηκε και η Kezia Noble, η οποία από μοντέλο αποφάσισε να στραφεί σε άλλα… δεδομένα!




Το 34χρονο πρώην μοντέλο από το Λονδίνο, μπορεί να άφησε την πασαρέλα, ωστόσο, καταφέρνει να κερδίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.450 ευρώ την εβδομάδα. Αυτό που κάνει δεν είναι άλλο από το να διδάσκει στους άνδρες πώς να κερδίζουν τις γυναίκες με τα λόγια μιλώντας τους πρόσωπο με πρόσωπο. Όπως υποστηρίζει η ίδια, η συχνή χρήση των social media όπως το WhatsApp ή το Facebook έχει κάνει πολλούς να μην μπορούν να αρθρώσουν ούτε λέξη όταν βγαίνουν ραντεβού με μια γυναίκα.

Για το λόγο αυτό η Kezia Noble παραδίδει μαθήματα μόνο σε άντρες χρεώνοντας τους 300 λίρες την ώρα. Μάλιστα οι περισσότεροι πελάτες της είναι νεαρής ηλικίας και κυμαίνονται από 21 έως 30 ετών ενώ αποκαλύπτει πως ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια.

«Οι άντρες σήμερα είναι τόσο απορροφημένοι με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη όταν βρεθούν με μια γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο. Κάθονται στα υπνοδωμάτια τους στο Facebook και συνδέονται σε εφαρμογές όπως το Tinder και βλέπουν Netflix αντί να βγουν έξω έξω και να γνωρίσουν ανθρώπους», λέει η Kezia.

mathimata-640

«Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα τέλεια επεξεργασμένο κείμενο, μέσω WhatsApp ή μέσω e-mail, αλλά στην πραγματική ζωή όλο αυτό καταρρέει. Όταν έβγαινα ραντεβού εγώ σε αυτή την ηλικία, έπρεπε να έχουμε το θάρρος να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να το οργανώσουμε, χτίζαμε το χαρακτήρα μας έτσι», συνεχίζει.

Η Kezia, προτείνει στους άνδρες να αφήσουν στην άκρη τα smartphones τους και να βγουν στον πραγματικό κόσμο, αν θέλουν αν βρουν την αληθινή αγάπη. Πάντως, η ίδια δίνει τις συμβουλές της και μέσω Twitter.