Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ! ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ

“Στα όπλα” στον Βόλο επειδή γίνεται το αυτονόητο που τόσα και τόσα χρόνια έπρεπε να ΄χει γίνει. Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μεταφέρετα...





“Στα όπλα” στον Βόλο επειδή γίνεται το αυτονόητο που τόσα και τόσα χρόνια έπρεπε να ΄χει γίνει. Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μεταφέρεται στον Αυλώνα στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. Το γιατί ήταν και παραμένει αυτονόητη η μεταφορά είναι νομίζουμε απλό. Οι πεζοναύτες αν χρειαστεί να μεταφερθούν οπουδήποτε πρέπει να μεταφερθούν είτε με τα αρματαγωγά του Στόλου,είτε με τα αεροσκάφη της ΠΑ. Ήταν πραγματικά αστείο τόσα χρόνια, τα αρματαγωγά να βρίσκονται στη Σαλαμίνα και οι πεζοναύτες στο Βόλο!



Σε περίπτωση επείγουσας μετακίνησής τους έπρεπε να σπαταληθούν πολύτιμες ώρες για να επιβιβαστούν οι πεζοναύτες στα αρματαγωγά! Άστεια αλλά και …τρομακτικά πράγματα.

Αυτή την απλή απόφαση κάναμε χρόνια ολόκληρα για να την πάρουμε. Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ήταν πάντα ανίκητες. Αυτές οι αντιδράσεις συνεχίζονται και σήμερα, με πρωτοσέλιδα στον τοπικό Τύπο. Προφανώς θα συνεχιστούν και θα …αγριέψουν οι αντιδράσεις. Ελπίζουμε ότι το χρονοδιάγραμμα του ΓΕΣ που προβλέπει μεταφορά των πεζοναυτών μέχρι τις 26 Ιανουαρίου θα τηρηθεί. Δεν είναι ώρα για δημόσιες σχέσεις…

Δεν πρέπει να μας απασχολεί το οικονομικά πλήγμα για τον Βόλο και την περιοχή; Βεβαίως,αλλά αυτό δεν μπορεί πουθενά και ποτέ να συνδέεται με τις επιχειρησιακές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνη να καλύψουν το κενό. Οι ΕΔ δεν μπορεί να ΄ναι “κουμπαράς” κανενός.

militaire