Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΟΠ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...!!!

Ένας 27χρονος ΕΠΟΠ ήταν το ένα από τα δυο θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ στην Λαμία, στην...

Τραγικό! Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο πατέρας του 27χρονου ΕΠΟΠ!




Ένας 27χρονος ΕΠΟΠ ήταν το ένα από τα δυο θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ στην Λαμία, στην περιοχή αμέσως μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου».

Πρόκειται για τον 27χρονο στρατιωτικό Γιώργο Μανανά, από τον Γοργοπόταμο, που ήταν ο οδηγός της μηχανής.




ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ; Λαμία: Νεκρός 27χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο!

Δυστυχώς, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα www.lamiareport.gr η μοίρα υπήρξε πολύ σκληρή για την οικογένειά του. Μόλις στα 9 του χρόνια έχασε τον πατέρα του Κώστα Μανανά, σε ηλικία 42 ετών, σε ένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς, πατέρας του Γιώργου που σκοτώθηκε στο χθεσινό τροχαίο, είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Μάλιστα κάποιοι είχαν θυμηθεί και μια άλλη τραγωδία για τον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς είχε χάσει τον 16χρονο αδερφό του σε δυστύχημα με τρακτέρ.