Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΡΚΕΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ... 22ΧΡΟΝΟ ΧΑΖΟΒΡΕΤΑΝΑΚΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕ... ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της πυροσβεστικής στην περιοχή Midlands της Βρετανίας καθώς ένας 22χρονος σε μία αποθήκη αποφά...





Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της πυροσβεστικής στην περιοχή Midlands της Βρετανίας καθώς ένας 22χρονος σε μία αποθήκη αποφάσισε να βάλει το κεφάλι του μέσα σε τσιμέντο και να μπει σε… φούρνο μικροκυμάτων.




Όταν το τσιμέντο στέγνωσε, το κεφάλι του κόλλησε μέσα στο φούρνο. Μετά από προσπάθειες 1,5 ώρας, οι φίλοι του, αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική. Ευτυχώς, στο μεσοδιάστημα είχαν καταφέρει να ανοίξουν έναν αεραγωγό για να μπορεί να αναπνέει.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου των πυροσβεστών δήλωσε: «Όσο αστείο και αν φαινόταν στην αρχή, η κατάσταση δεν ήταν καθόλου για πλάκα. Εύκολα θα μπορούσε να είχε πεθάνει από ασφυξία. Κάναμε μία βίντεο κλήση στο τεχνικό μας τμήμα και μας έδωσε οδηγίες για το τί θα έπρεπε να κάνουμε».




enikos