Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2018: ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΣΤΟ TAXIS

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας του 2018, ...




Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας του 2018, τα οποία δεν έχουν καμία αλλαγή σε σχέση με τα φετινά, καθώς οι συζητήσεις του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των Θεσμών δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το νέο πλαίσιο φορολόγησης.







Τα τέλη πρέπει να καταβληθούν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων έως την 31η Δεκεμβρίου.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ:


Βήμα - βήμα η εκτύπωση

Τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως κάθε χρόνο, για την είσοδο στην εφαρμογή εκτύπωσης του ειδοποιητηρίου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2018 ο υπόχρεος θα πρέπει να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gsis.gr και στη συνέχεια να κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».



Αμέσως θα μεταφερθεί στην ηλεκτρονική φόρμα, όπου θα πρέπει να αναγράψει τον ΑΦΜ του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».



Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα «επιτυχής αναζήτηση».

Το μόνο που απομένει είναι να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».



Πηγή πίνακα: εφημερίδα «Ναυτεμπορική»