Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ...!!! ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ..! ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ....

Προωθητές των ανθελληνικών σχεδίων των κατσαπλιάδων είναι οι σκληροί και άκρως επικίνδυνοι εγκληματίες Αλβανοί, που έχουν γεμίσει τ...







Προωθητές των ανθελληνικών σχεδίων των κατσαπλιάδων είναι οι σκληροί και άκρως επικίνδυνοι εγκληματίες Αλβανοί, που έχουν γεμίσει τις φυλακές της Ελλάδας. Αιχμή του δόρατος της «Μεγάλης Αλβανίας» στην Πατρίδα ΜΑΣ η αλβανική Μαφία, που τα μέλη της προπαγανδίζουν τα όνειρα των Τιράνων. Τα παραδείγματα πολλά, με πρόσφατο τις συλλήψεις για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.




Τη μεγάλη απόδραση από τον Κορυδαλλό φέρεται πως ετοίμαζαν οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προκειμένου να βγάλουν έξω τα μεγάλα αφεντικά της αλβανικής μαφίας, όπως αποδείχτηκε από τα όσα εντόπισαν οι Αρχές στο σπίτι του 32χρονου Αλβανού εκτελεστή του ποινικολόγου, στην Καλλιθέα. Η είδηση όμως είναι αλλού και αποκαλύπτει τι συμβαίνει και οι «αρμόδιοι» κοιμούνται όρθιοι:

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πριν από την εξιχνίαση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, είχαν αρχίσει να παρακολουθούν τα προφίλ που είχαν στο facebook (ναι έχουν και facebook!) τόσο οι τρεις βαρυποινίτες όσο και οι δύο Αλβανοί που σκότωσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.


Σύμφωνα με τα προφίλ αυτά (που πλέον έχουν «κατέβει»), συχνές ήταν οι αναρτήσεις των κατηγορούμενων επικίνδυνων Αλβανών για τη δήθεν μεγάλη Αλβανία, αλλά και για τον απελευθερωτικό στρατό του Κοσσυφοπεδίου, τον «UCK»! Δεν φτάνει δηλαδή που μας δολοφονούν για ψύλλου πήδημα, που μας ληστεύουν, θέλουν να μας πάρουν και τα εδάφη μας, ενώ οι πολιτικάντηδες αγωνιούν για την ένταξη των κατσαπλιάδων στην ΕΕ!

Εφημερίδα «Στόχος»