Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η Αστυνομία ερευνά με διακριτικότητα την υπόθεση με το όπλο και τα φυσίγγια -που βρέθηκαν σε σχολείο στο Αγρίνιο- περιμένοντας τα απο...





Η Αστυνομία ερευνά με διακριτικότητα την υπόθεση με το όπλο και τα φυσίγγια -που βρέθηκαν σε σχολείο στο Αγρίνιο- περιμένοντας τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.





Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Καθηγητών του 5ου Λυκείου Αγρινίου το περιστατικό χαρακτηρίζεται μεμονωμένο και το τοποθετούν στο μακρινό παρελθόν επισημαίνοντας ότι τα αντικείμενα ήταν οξειδωμένα και βρέθηκαν σε ψευδοροφή χώρου που δεν χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια.

Η εκπαιδευτική κοινότητα όμως στο Αγρίνιο διαταράσσεται για μία ακόμα φορά λόγω ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικό χώρο. Αστυνομικοί κατά την περιπολία τους εντόπισαν ποσότητα ναφθαλίνης στο προαύλιο του 2ου-6ου Γυμνασίου και έτσι έγινε έγκαιρα ο καθαρισμός χωρίς να χαθεί διδακτική ώρα.

Η αστυνομία όμως προχώρησε και σε δυο προσαγωγές υπόπτων. Για τα προηγούμενα περιστατικά έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 17 ανηλίκων.

Πηγή: ert.gr