Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΑΣΟΕΕ: ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΔΕΞΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Αντιμέτωπος με ομάδα ατόμων οι οποίοι του επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ένας φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, την ώρ...







Αντιμέτωπος με ομάδα ατόμων οι οποίοι του επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ένας φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, την ώρα που έβγαινε από το αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης της σχολής. Οι άγνωστοι τον προπηλάκισαν με πρόθεση να βιαιοπραγήσουν σε βάρος του.
Το περιστατικό αντιλήφθηκε μια διοικητική υπάλληλος, η οποία προσπάθησε να απομακρύνει τους αγνώστους που είχαν περικυκλώσει τον φοιτητή, για να δεχτεί και η ίδια απρόκλητη επίθεση.




Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η Πρυτανεία της σχολής στην οποία υποστηρίζει πως, «πρόκειται για μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης του ιδρύματος και εκτροπής της ομαλής του λειτουργίας». Παράλληλα κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να το αναφέρει, προκειμένου να λάβει γνώση και η ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Όργιο παραεμπορίου έξω από την ΑΣΟΕΕ

Την ίδια ώρα πάντως, εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία που επιδεικνύουν οι Πρυτανικές αρχές σχετικά με το υπαίθριο παζάρι λαθραίων ειδών, όπως ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρονικών ειδών που έχει στηθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την σχολή. Το παραεμπόριο «καλπάζει» ενώ έχει καταγγελθεί επανειλημμένως, πως οι παράνομοι έμποροι κρύβουν την... πραμάτεια τους μέσα σε χώρους της σχολής. Μάλιστα όσες φορές έχουν επιχειρήσει αστυνομικοί να πραγματοποιήσουν ελέγχους στο σημείο, έχουν δεχτεί επιθέσεις από «αλληλέγγυους».

newpost.gr