Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

Στις 6 η ώρα του Σαββάτου, συγκεντρώθηκαν οι Κύπριοι Συναγωνιστές μαζί με Έλληνες εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές έξω από την ...







Στις 6 η ώρα του Σαββάτου, συγκεντρώθηκαν οι Κύπριοι Συναγωνιστές μαζί με Έλληνες εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές έξω από την αλβανική πρεσβεία για να διαδηλώσουν ενάντια στο παράνομο γκρέμισμα των κατοικιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.




Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας ήταν για ακόμα μια φορά δρακόντεια μιας και η τηγανοκέφαλη γιάφκα αποτελεί καθώς φαίνεται κόρη οφθαλμού για την αριστερή και προδοτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, λοιπόν, δυο διμοιρίες και μια κλούβα των ΜΑΤ επιστρατεύθηκαν για να την φυλάξουν. Αυτό δεν εμπόδισε, όμως, το συγκεντρωμένο πλήθος, να πραγματοποιήσει μια δυναμική συγκέντρωση ακριβώς έξω απ’ την πρεσβεία, οπού ακούστηκαν

συνθήματα υπέρ των βορειοηπειρωτών αδελφών μας και ενάντια στον ολοένα κι εντεινόμενο αλβανικό επεκτατισμό στην περιοχή.


Πριν από το τέλος της συγκέντρωσης παραδόθηκε στην πρεσβεία ρηματική διακοίνωση που περιέγραφε λεπτομερώς την παρούσα κατάσταση καθώς και την απαίτηση όλων μας για αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κερκύρας.

Τελειώνοντας, κάηκε η σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας και του UCK, και οι Συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο με προτεταμένη τη δεξιά. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία επί της λεωφόρου Κηφισίας, όπου οι Συναγωνιστές ξεδίπλωσαν μια τεράστια σημαία της Βορείου Ηπείρου, μήκους 30 μέτρων, κλείνοντας ολόκληρο το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου, και παρελαύνοντας φώναξαν συνθήματα που είχαν χρόνια να ακουστούν μπροστά από την αλβανική πρεσβεία και σε έναν τόσο κεντρικό δρόμο.

Την συγκέντρωση οργάνωσε το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ σε συνεργασία με την ΑΠΕΛΛΑ, τον Εθνικό σύλλογο «Βόρειος Ήπειρος 1914» και την ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία και η στάση κλιμακίου της νεολαίας της ΧΑ, που «τίμησε» την συγκέντρωση παριστάμενη για 10 ολόκληρα λεπτά!

Οι δύσκολοι και σκοτεινοί καιροί τους οποίους διανύουμε, επιτάσσουν εγρήγορση και ετοιμότητα. Θάρρος, πίστη και τόλμη. Το κάλεσμα για δράση και αγώνα πρέπει να βρίσκει έτοιμους όλους τους συναγωνιστές ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι δικαιολογίες και τα ψέματα έχουν πλέον τελειώσει. Η δράση αποτελεί για μας μονόδρομο!

Όρκος απαράβατος – Ένωση ή Θάνατος!
http://hellenicns.gr