Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΔΡΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 21 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του τελευταίου αγνοούμενου διεξάγουν οι αρχές στα χαλάσματα της πλημμυρόπληκτης Μάνδρας. Ο μ...

Πλημμύρες στη Δυτική Αττική: Αδιάκοπες προσπάθειες για να βρεθεί ο τελευταίος αγνοούμενος




Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του τελευταίου αγνοούμενου διεξάγουν οι αρχές στα χαλάσματα της πλημμυρόπληκτης Μάνδρας.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός των καταστροφικών πλημμυρών είναι 21 νεκροί, με τη σορό του 30χρονου οδηγού που εντοπίστηκε την Τρίτη (21/11) από υπαλλήλους του Δήμου Μάνδρας.




Ο άτυχος Σωτήρης βρέθηκε καταπλακωμένος από τόνους λάσπης, ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα κοντέινερ, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε κομματιασμένο… αλλού ο τράκτορας, αλλού το σασί, αλλού η μηχανή.

Το τραγικό ήταν πως μαζί με την ΕΜΑΚ έψαχνε μαζί και ο πατέρας του θύματος και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε αμέσως το γιο του από τα χέρια του.
Ύβρεις και βιαιοπραγίες στο δημοτικό συμβούλιο

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας. Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο δημαρχείο.

«Ήταν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο μικρής διάρκειας» δήλωσε η δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη, αποδοκιμάζοντας τη στάση oρισμένων μελών της αντιπολίτευσης κατηγορώντας τους μάλιστα ότι ήταν απόντες από την τραγωδία.

newsbomb.gr