Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να ...

Συγκλονίζει το παιδί του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη




Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει χρήση ναρκωτικών ακόμη και μπροστά στο ίδιο του το παιδί.




«Είμαι και εγώ μάνα, για αυτά που άκουσα, καταλαβαίνεται τώρα, θέλω να τιμωρηθεί» αναφέρει η πρώην σύζυγος του 58χρονου σε ερώτηση για το πώς ένιωσε ακούγοντας την πράξη του.

Η ίδια δηλώνει ότι δε περίμενε ο πρώην σύζυγός της να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς, «δύο, τρεις φορές με είχε χτυπήσει» παραδέχτηκε η γυναίκα, που όπως φαίνεται τον έτρεμε.

Αποκάλυψε επίσης ότι αποφάσισε να χωρίσει τον 58χρονο, όταν εκείνος ξεκίνησε τα ναρκωτικά, «έπινε μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στην μικρή μου κόρη».

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου της Δώρας, το παιδί της είναι σοκαρισμένο λέγοντας «κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό».

newsbomb.gr