Beaking News

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ «ΞΥΠΝΗΣΕΙ»... ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟ 1991: ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!

Ο «πρύτανις» του Εκκλησιαστικού Ρεπορτάζ, βετεράνος δημοσιογράφος Γιώργος Ν. Παπαθανασόπουλος, έκανε σε παλαιοτερη παρουσίασή του μια εντυπωσιακή αποκάλυψη που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ούτε εμείς εδώ στον «Στόχο» που είναι γνωστό πόσο αγαπάμε τον Αρχιεπίσκοπο «Κεραυνό»: Ο Χριστόδουλος είχε προβλέψει από το 1991(!) όλη αυτή την επέλαση του Ισλάμ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που παρατηρούμε στις ημέρες μας!.. Μεταφέρουμε επί λέξει το επίμαχο σημείο της ομιλίας του (συνταξιούχου πλέον…) «Πρυτάνεως» του Εκκλησιαστικού Ρεπορτάζ στις 15 Νοεμβρίου στο «Κάραβελ»…

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟ 1991: ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος είχε προβλέψει τις σημερινές εξελίξεις από το 1991! Στην ομιλία του, ως Μητροπολίτης Δημητριάδος, προς τους νομικούς του Νομού Μαγνησίας κατά την εορτή του προστάτου τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είχε μιλήσει με θέμα «Η ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως στο Ισλάμ» είχε σημειώσει με στοιχεία πως το ίδιο το Κοράνι κηρύττει το μίσος και τον πόλεμο κατά των «απίστων» και των «ειδωλολατρών», που είναι οι Χριστιανοί που προσκυνούν εικόνες, και τους υποσχέθηκε τον Κήπο του Παραδείσου αν πολεμήσουν και «για τον σκοπό του Θεού, σφάξουν και σφαγούν»…
Στην ίδια ομιλία του, της 3ης Οκτωβρίου του 1991, προειδοποιεί ότι παράλληλα με την βαρβαρότητα που επικρατεί στις ίδιες τις ισλαμικές χώρες ιδιαίτερα σε βάρος των Χριστιανών, « οι χριστιανοί της Ευρώπης βλέπουν να απειλούνται τώρα από την βίαιη επέλαση των ισλαμιστών που ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται»...Για την επέλαση των ισλαμιστών στην Ευρώπη δηλώνει την ανησυχία του: «Είμαι ανήσυχος για τις εξελίξεις, επειδή βλέπω από το ένα μέρος την απροθυμία των δυτικών να στηρίξουν και να απαιτήσουν τη λήψη μέτρων υπέρ των απειλουμένων χριστιανών της Ανατολής και από το άλλο την αποφασιστικότητα των ισλαμιστών, που είναι έτοιμοι να επιπέσουν επί της παραδόσεως μας για να αλλοιώσουν και τελικά να την αντικαταστήσουν, όπως ελπίζουν». Σήμερα, 24 χρόνια μετά, λόγω της συμπεριφοράς των Δυτικών κυβερνήσεων, πρακτικά δεν έχουν μείνει χριστιανοί στη Μέση Ανατολή, που βρίσκεται στο χάος εν μέσω ερειπίων, και εκατομμύρια μουσουλμάνοι αναζητούν στέγη στην Ευρώπη... Για την πατρίδα μας ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος σημειώνει, για το ίδιο θέμα, το 1991: «Η Ελλάδα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου της Ευρώπης προς την ισλαμική Ανατολή έχει κάθε λόγο να προετοιμάζεται για να αμυνθεί η ίδια ή και για να προστατεύσει τα παιδιά της που αφού έζησαν επί χρόνια σε μουσουλμανικές χώρες είδαν ξαφνικά τα πάντα να υποχωρούν κάτω από τα πόδια τους και τα δικαιώματά τους να φυλλοροούν και να αμφισβητούνται».
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟ 1990: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΟΣ ΜΕ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!..
Εκτός από την επέλαση των Ισλαμιστών στην Ευρώπη, ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε στηλιτεύσει με δριμύτητα εδώ και 25 χρόνια την κατάντια της Παιδείας εξαιτίας των κυριαρχίας των άθεων μπολσεβίκων.
Δίνουμε και πάλι τον λόγο στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ: «Για την τραγική κατάσταση της Παιδείας, ο Χριστόδουλος γράφει στον «Ελ. Τύπο» στις 3 Μαρτίου του 1990, στο άρθρο του, με τίτλο «Ανάμεσά μας είναι οι νεκροθάφτες της Ελλάδος»: « Η Παιδεία έχει διαλυθεί, έπαυσε να είναι ανθρωποπλαστική και ανταγωνιστική, έχει υποβαθμιστεί. Τα Πανεπιστήμια πάσχουν από καταλήψεις, το Πολυτεχνείο καταστρέφεται, οι καθηγητές προπηλακίζονται, οι φοιτητές απεργούν, διότι δεν τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα της αντιγραφής...Η γλωσσική μας πενία είναι πρωτοφανής. Εγίναμε περίγελως με την απαιδευσία μας, την αγραμματοσύνη μας και τους βαρβαρισμούς μας...Η ηθική ζωή έχει συκοφαντηθεί από τους δήθεν προοδευτικούς, που ειρωνεύονται την εγκράτεια, τη συστολή και την αιδώ....Η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Συνιστά προοίμιο τυραννίας, πρόδρομο ανελευθερίας...» (Σελ. 592-595)… Τελειώνω με άρθρο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου για τον «γραικυλισμό» ορισμένων Ελλήνων, που το γράφει στον «ΕΤ» το 1988. Το άρθρο γράφτηκε όταν ελέχθη ότι συμφωνήθηκε με την Άγκυρα να απαλειφθεί από τα εγχειρίδια της Ιστορίας που διδάσκεται στα σχολεία κάθε τι το αρνητικό για την γείτονα. Διερωτάται ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος πώς υπήρξαν Έλληνες που δέχτηκαν να προβούν σε επέμβαση στην Ιστορία τους και συνεχίζει: «Είμαστε ή δεν είμαστε επαίσχυντα γραικύλοι;». Και προσθέτει: « Αλλά όχι. Όσοι θέλουν, ας μείνουν «γραικύλοι». Εμείς οι άλλοι θέλουμε να είμαστε Έλληνες και Ορθόδοξοι. Και θα φράξουμε το δρόμο στους επίδοξους αναθεωρητές της Ιστορίας μας. Θα υψώσουμε το ανάστημά μας και θα βροντοφωνήσουμε ότι ο τόπος αυτός είναι σπαρμένος με τα κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά και ποτισμένος από τα αχνίζοντα αίματα εκατομμυρίων ηρώων και μαρτύρων. Όλοι αυτοί οι αθάνατοι μας κρίνουν τώρα. Και αύριο θα μας κρίνουν και οι σήμερα αγέννητοι»!..»
ΣΧΟΛΙΟ «ΣΤΟΧΟΥ»: Το μόνο βέβαιον είναι πως άλλη θα ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα αν δεν έφευγε τόσο γρήγορα ο Χριστόδουλος στα 69 του… Φαντάζεστε τι θα έλεγε αν έβλεπε σήμερα τον διάδοχό του, Ιερώνυμο Λιάπη, να είναι «κώλος και βρακί» με τον άθεο Τσίπρα και τους μισέλληνες μπολσεβίκους του;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"
« Προηγουμενη
Επομενη »