Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NA MIA ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ...

Μέρα- μεσημέρι έστησαν ενέδρα σε δυο Αφγανούς μετανάστες για να τους ληστέψουν σε μια αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου δυο νεαροί Έλλην...

Έλληνες λήστεψαν μετανάστες στο Διδυμότειχο




Μέρα- μεσημέρι έστησαν ενέδρα σε δυο Αφγανούς μετανάστες για να τους ληστέψουν σε μια αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου δυο νεαροί Έλληνες! Αμέσως μετά, προσπάθησαν να εξαφανιστούν αλλά δεν κατάφεραν να διαφύγουν, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.




Οι δράστες ηλικίας 25 και 21 χρόνων ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού τους δυο αλλοδαπούς και τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν. Αφού άρπαξαν το ποσό των 400 ευρώ και τα κινητά των δύο Αφγανών ηλικίας 45 και 21 χρόνων, τράπηκαν σε φυγή. Όμως, τα θύματα κατάφεραν να βρουν γρήγορα τηλέφωνο και να ενημερώσουν την Αστυνομία δίνοντας τις περιγραφές των ληστών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο νεαρούς στην πόλη του Διδυμοτείχου, όπου τους πέρασαν χειροπέδες. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στους αλλοδαπούς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.