Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ...!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ... ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σε νέα ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει ότι η υπόθεση είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ανοχή του υπουρ...





Σε νέα ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει ότι η υπόθεση είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ανοχή του υπουργείου στα συνδικαλιστικά όργανα





Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας, επανήλθε στο θέμα που ανέδειξε η ΠΟΕΔΗΝ και αφορούσε την εμφάνιση του μικρόβιου της χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενα»

Την ανακοίνωση ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και αναφέρει:


Αυτή η ιστορία με τη "χολέρα" στο Ελενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής,της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που εχει δείξει μεχρι τωρα η πολιτική ηγεσια του Υπ Υγειας .
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ,Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ,Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ,Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ,Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ,θα αντιμετωπιστούν δραστικά με ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ .

Το υπουργείο υγείας ειναι υποχρεωμένο ΠΛΕΟΝ ΝΑ προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του
Υπ. Υγείας Ανδρέας Ξανθος
Αναπλ. Υπ Υγειας Παυλος Πολάκης

Νωρίτερα, σε άλλη ανάρτησή του είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο με αφορμή τις αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Έλενα, αλλά και την υπόθεση των 2,4 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των F-16.