Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ»: ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ, ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ!

Φριχτό θάνατο είχε μια γυναίκα που σέρβιρε "απαγορευμένα ψάρια". Αντάρτες στο Κονγκό τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν, την ακρωτ...






Φριχτό θάνατο είχε μια γυναίκα που σέρβιρε "απαγορευμένα ψάρια". Αντάρτες στο Κονγκό τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν, την ακρωτηρίασαν και ήπιαν το αίμα της.



Τα φριχτά βασανιστήρια στην άτυχη γυναίκα έγιναν δημόσια, με τον κόσμο στους δρόμους του Luebo να επευφημεί. Ο ηγέτης των ανταρτών στο Κονγκό ήταν αυτός που αποφάσισε την αποτρόπαιη τιμωρία, ενώ ο θετός γιος της σέρβιρε στο οικογενειακό εστιατόριο.

Οι αντάρτες της Kamuina Nsapu σταματούν να κάνουν σεξ, να πλένονται και να τρώνε κρέας και ψάρια όταν μπαίνουν στη μάχη. Πίστευαν ότι τρώγοντας το γεύμα έχασαν την προστασία τους.
Ανατριχιαστικό έγκλημα στο Κονγκό

Το ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο Whatsapp και φέρεται να τραβήχτηκε στις 8 Απριλίου. «Είπαν ότι τους έδωσε φασόλια που περιείχαν κομμάτια ενός μικρού τοπικού ψαριού», δήλωσε κάτοικος του Luebo στο France 24.

«Πεπεισμένοι ότι έσπασε την προστασία τους, το συμβούλιο των ανταρτών με επικεφαλής τον Kabata καταδίκασε τόσο τη γυναίκα

όσο και τον γιο της δεύτερης γυναίκας του άντρα της, που επίσης σέρβιρε εκείνη τη μέρα».

Οι αντάρτες μετά τον δημόσιο βιασμό αποκεφάλισαν τη γυναίκα και τον νεαρό με ματσέτες, με αρκετούς να πίνουν το αίμα τους. Τα πτώματά τους αφέθηκαν στο κέντρο της πόλης πριν μετακινηθούν σε τοπικό νεκροταφείο.

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.