Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..

Φετφάς της Νούσρα για την Ιντλίμπ: Η Τουρκία ζήτησε να εγκατασταθεί κατά του YPG, δεν θα συγκρουστούμε Ο Φαργκάλι-εμίρης της Αλ Κάι...





Φετφάς της Νούσρα για την Ιντλίμπ: Η Τουρκία ζήτησε να εγκατασταθεί κατά του YPG, δεν θα συγκρουστούμε

Ο Φαργκάλι-εμίρης της Αλ Κάιντα στην Συρία, δήλωσε πως η Τουρκία τους ζήτησε να εγκατασταθεί στην Ιντλίμπ κατά του YPG και ότι για αυτό τον λόγο δεν θα συγκρουστούνε με τον τουρκικό στρατό.





Συνεχίζονται οι συζητήσεις μετά από την έναρξη της επιχείρησης των Τ.Ε.Δ. στην Ιντλίμπ.

Ο Σαμ Χάλλερ του ιδρύματος The Century Foundation, έγραψε στο τούιτερ πως εμίρης της Ταχρίρ ους Σαμ (νέο όνομα της Νούσρα της Αλ Κάιντα) ονόματι Εμμπού Ελ Φετίχ Ελ Φαργκάλι, δημοσιευσε φετφά σχετικα με την επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην Ιντλίμπ.

Ο Φαργκάλι δήλωσε πως σε περίπτωση που στρεφόταν κατά της Ιντλίμπ κάποια ξένη δύναμη κατοχής θα έπρεπε να υπάρξει αντίσταση, αλλά αυτή την στιγμή η κατάσταση δεν είναι έτσι.

Ο σείχης της Αλ Κάιντα ανέφερε πως ο τουρκικός στρατός τους ζήτησε κάποια σημεία ¨έναντια στις ομάδες των αθέων¨ (εννοεί το YPG που βρίσκεται στο Άφριν)

Ο Φαργκάλι ανέφερε πως ο τουρκικός στρατός θα καταλάβει αυτές τις θεσεις ¨με περιορισμένες δυνάμεις¨ , ¨υπό τον έλεγχο των μουτζαχεντίν¨ και σε καμμία περίπτωση δεν θα θέσει υπό τον έλεγχο του τις περιοχές εκεί.

Ο Φαργκάλι ανέφερε πως λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες εντός της Νούσρα, έκρινε πως μπορει να επιτραπεί η ύπαρξη του τουρκικού στρατού.

http://haber.sol.org.tr/dunya/nusradan-idlib-fetvasi-turkiye-ypgye-karsi-konuslanmak-istedi-catismayacagiz-213273

13/10/2017

Σχ: Ο ίδιος ο φίλος τους δηλαδή λέει ξεκάθαρα πως στόχος του τουρκικού στρατού είναι το Άφριν και όχι ¨η ασφάλεια των κατοίκων¨ και άλλες τέτοια κουτόχορτα…http://tourkikanea.gr