Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε αίτημα για την αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του δημοσιογράφου του Ομ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ




Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε αίτημα για την αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του δημοσιογράφου του Ομίλου Μαρινάκη, Γιώργου Παπαχρήστου.




Η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Γιώργου Παπαχρήστου, έχει επιβληθεί μετά από καταδικαστική απόφαση για σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων, σε βάρος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σε πρόσφατο άρθρο του στα Νέα, ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραφε πως «…ο Καμμένος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να εκλεγεί και παράλληλα να κερδίσει ψήφους στο κομμάτι εκείνο της δεξιάς που πίστευε ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι η 17 Νοέμβρη είχε εκτυπώσει βιβλίο με την υπογραφή του στο οποίο «αποκάλυπτε», φυσικά με… αδιάψευστα όπως πάντα στοιχεία και ντοκουμέντα, ότι αρχηγός της 17 Ν ήταν ο Ανδρέας και ιδεολογικός της καθοδηγητής ο Λαλιώτης. Μέλη της, δε, πλην του Οικονομέα (σ.σ. η υπενθύμιση του δημοσιογράφου για το βιβλίο γίνεται με αφορμή την πρώτη γνωριμία του δημοσιογράφου Οικονομέα με τον τότε νεαρό πολιτικό Πάνο Καμμένο), μερικά γνωστά πρόσωπα της αριστεράς, όπως ας πούμε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Νίκος Μανιός, ο Περικλής Κοροβέσης, και «συμπαθούντες» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και πολλοί και διάφοροι άλλοι! Καμμένος for ever…».

Και συνεχίζει «Προσθέτω, έτσι για να υπάρχει μια πλήρης εικόνα επί του θέματος, ότι την πατρότητα του βιβλίου διεκδικούσε έως τον θάνατό του (διότι, όπως έλεγε, ο εντολέας του Καμμένος τον είχε «φεσώσει») ο θεωρητικός της χούντας των συνταγματαρχών Γεωργαλάς.
Πλην όμως με πείσμονα διάθεση ο Καμμένος το αρνιόταν κατηγορηματικά και απειλούσε με αγωγές και μηνύσεις κατά την πάγια τακτική του το γερόντιο, άρα οφείλουμε να δεχθούμε ότι είναι αποκλειστικά δικό του, νομίζω. Και δίνει από μόνο του μια ανελέητα αποστομωτική απάντηση σε όσα θα ισχυριστεί κατά την απολογία του στην αποψινή συζήτηση στη Βουλή».