Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ» ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ Β΄ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ... - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή την ώρα η κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο - Ράκος η μητέρα της, μπήκε υποβασταζόμενη στο χώρο του...




Αυτή την ώρα η κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο - Ράκος η μητέρα της, μπήκε υποβασταζόμενη στο χώρο του νεκροταφείου - Ο πατέρας σε δηλώσεις του επέμεινε ότι ίσως να πρόκειται για έγκλημα που σχετίζεται με τη δουλειά της - Κατηγόρησε τη μητέρα της Δώρας ότι φταίει! -



Η κραυγή του όταν έβγαινε από την εκκλησία το φέρετρο της 32χρονης - Η Δώρα Ζέμπερη θα ταφεί κοντά στο σημείο όπου ξεψύχησε - Λίγα μέτρα μακριά είναι και ο τάφος του φίλου της, Γιάννη Καυκιά
Η μητέρα της, υποβασταζόμενη. Τα αδέρφια της «παγωμένα» από τον τρόμο. Πρέπει να αποχαιρετίσουν τη Δώρα τους. Το στήριγμά τους. Η Δώρα Ζέμπερη, η νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.

Κατά τραγική ειρωνεία, τα ταφεί λίγα μέτρα από το σημείο όπου ξεψύχησε. Εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένα μικρό καντηλάκι, με λίγα λουλούδια κι ένα θυμιατό. Λίγα μέτρα μακριά κι ο οικογενειακός τάφος όπου έχει ταφεί ο καλός της φίλος, Γιάννης Καυκιάς. Ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Το θάνατό του, η Δώρα Ζέμπερη δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει.

Σπαραγμός

Λίγο πριν το λευκό φέρετρο της Δώρας βγεί από την εκκλησία, η κραυγή του πατέρα της «έσπασε» τη βουβαμάρα. «Δώρα» ακούγεται η φωνή του. «Θα τον σκοτώσω» φωνάζει. Σπαραγμός για το 32χρονο κορίτσι που έφυγε τόσο άδικά, τόσο πρόωρα.






Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν ακολούθησε στον τάφο. Δεν πήγε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Έμεινε μόνος στο εκκλησάκι όπου έγινε η κηδεία.

Ράκος η μητέρα της

Η μητέρα της γλυκιάς Δώρας ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Β’ Νεκροταφείο. Ένα πραγματικό ράκος. Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι μια μάνα που αναγκάζεται να θάψει το παιδί της.

Μια μάνα που κάποιος της δολοφόνησε το σπλάχνο της. Και ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Η αστυνομία εστιάζει τις έρευνες στο κοντινό περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.