Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΟ...!! [ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...»

«Καλούμαστε να υιοθετήσουμε τη δυνατότητα αλλαγής φύλου στα 14 χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ






«Καλούμαστε να υιοθετήσουμε τη δυνατότητα αλλαγής φύλου στα 14 χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής Πρεβέζης της Νέας Δημοκρατίας, Στέργιος Γιαννάκης.




Μάλιστα ο ίδιος κάνει και αναφορά στους… πρωτόπλαστους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός θα δημιουργούσε τον Αδάμ και τον…Γιώργο».

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.

Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.